Николина и Мария Чакърдъкови Ви канят на 11.02.2023 г. в Зала 1 на НДК

Николина и Мария Чакърдъкови Ви очакват на 11.02.2023 г. в Зала 1 на НДК на концерт, посветен на българската народна музика и танци.
Концерт на Николина и Мария Чакърдъкови в Зала 1 на НДК февруари 2023

Николина и Мария Чакърдъкови Ви канят на концерт в Зала 1 на НДК на 11.02.2023 г. Насладете се на мелодичните български песни, фолклорна музика и вихрени танци. Специално участие на концерта ще вземе и Неврокопският танцов ансамбъл.

Майка и дъщеря ще застанат рамо до рамо на голямата сцена в гр. София и ще представят магията на българската народна музика. След цели 3 годините, изпълнителките са заредени с нови сили, идеи и желание да изпълнят своите нови песни.

Мария Чакърдъкова продължава да развива делото и творчеството на своята майка, Николина Чакърдъкова. На сцената ще се разиграе истинска „приказка“ за първите любовни трепети, за очакването, за мечтите, за приемствеността между поколенията и за порива да пееш и да танцуваш в ритмите на фолклорната музика.

Насладете се на една незабравима българска вечер с много емоции, музика, танци и добро настроение с Николина и Мария Чакърдъкови, Неробски танцов ансамбъл и Оркестъра на Фолклор ТВ.

11.02.2023 г. – Зала 1 на НДК

Концерт на 11.02.2023г. в Зала 1 на НДК