Ученици представиха книгите на Иван Мишев

Деца от основните училища представиха последните две книжки на Иван Мишев „Дом за двама“ и „Не мога да заспя“.
Представяне на детки книжки

По повод навършването на 110 г. от Освобождението на гр. Гоце Делчев, Община Гоце Делчев организира представяне на две от книгите на неврокопския писател Иван Мишев.

Представянето на детските книжки се състоя на 13.10.2022г. (четвъртък) в Народно читалище „Просвета“, гр. Гоце Делчев. Жителите на Гоце Делчев имаха възможността да се насладят на кратки откъси от книгите „Дом за двама“ и „Не мога да заспя“.

Двете детски книжки бяха представени с интересни театрални постановки и песни. Представлението бе със специалното участие на деца от основните училища и водещи от ПМГ „Яне Сандански“.

Класът на г-жа Москова и г-жа Джамбазова, 4-ти „Б“ от Трето Основно Училище „Братя Миладинови“ изнесе театрална постановка от книжката „Дом за двама“. Учениците от 3-ти „А“ клас на Първо Основно Училище „Св. Св. Кирил и Методий“, с класен ръководител г-жа Петкова представиха част от стихотворенията и гатанките от последна книжка „Не мога да заспя“.

Авторът на книгите използва възможността да благодари на талантливите художници Ивайло Костадинов и Иванка Данова за създаването на прекрасните илюстрации в книгите. Мишев обяви, че в момента работи по нова книжка с приказки, стихотворения и гатанки за деца.

Иван Мишев благодари на жителите на гр. Гоце Делчев и гостите на представянето за проявения интерес. Сред специалните гости на събитието бе и кметът на Община Гоце Делчев – Владимир Москов.