Традиционен есенен панаир в Гоце Делчев 12–18 септември

Община Гоце Делчев организира Традиционен есенен панаир 12 – 18 септември
есенен панаир гоце делчев

След двегодишно прекъсване, поради пандемията от COVID-19, тази есен жителите на община Гоце Делчев отново ще се насладят на Традиционния есенен панаир, който ще се проведе между 12-ти и 18-ти септември, в района на бившата казарма в града.

Организаторът на събитието е подготвил богата и разнообразна програма, която да забавлява посетителите на панаира. Всяка вечер на сцената ще излизат едни от най-известните и обичани изпълнители в България.

Както винаги, панаирът ще разполага с огромно разнообразие от забавни игри, люлки, атракции, скари и сергии за търговски цели.

Музикалните забавления ще започнат на 12.09.2022 г. от 19:30 ч. с изпълнението на оркестър „Боги Бенд“ с ръководител Божидар Лефтеров и специалното участие на ДАННА.

Във вторник (13.09.2022 г.). отново в 19:30 ч. на сцената ще се качат оркестър „Щуро маке“ с ръководител Здравко Георгиев и солисти Ирина Паскалева и Мариана Георгиева. След това, очаквайте известната българска певица ЛИДИЯ.

На следващия ден, оркестър „Неврокоп“ с ръководител Петък Воденов и солисти Цветанка Воденова и Георги Жбантов ще забавляват посетителите на панаира.

Музикалната програма в четвъртък (15.09.2022г.) започва в 19:30 ч. Тази вечер гражданите на гр. Гоце Делчев ще се радват на оркестър „Фолк мания“ с ръководител Георги Попов и специалното участие на ПРЕСЛАВА.

За петъчното настроение на панаира ще се погрижат оркестъра на Панчо Иванов със солисти Траяна Георгиева, Наум Странджев и Магдалена Георгиева. А веднага след това на сцената ще излезе специалният гост – АНЕЛИЯ.

17.09.2022 г. отново в 19:30 ч. ще свирят оркестър „Уникат“ с ръководител Димитър Стефанов и солист Боряна Карпузова, със специалното участие на КРИСКО.

В неделя панаирът ще бъде закрит от Оркестър „Класик“ с ръководител Илко Костадинов и солист Любомира Иванова.

Доброто настроение е гарантирано!

Заповядайте!