Кои са лабораториите в гр. Гоце Делчев?

В тази статия ще разберем повече за отделните лаборатории в Гоце Делчев. Кои са те? Какви са техните плюсове и минуси? Можем ли да им доверим здравето си?
Кои са лабораториите в Гоце Делчев

Всеки човек трябва да следи здравето си като редовно се подлага на профилактични изследвания. Жителите на общината могат да измерят своите здравни показатели в няколко доказани лаборатории в Гоце Делчев.

Медико-диагностична лаборатория „ПРО-ЛАБ“

Медико-диагностичен център „ПРО-ЛАБ“ е активен на медицинския пазар от 2000 г., когато отваря врати първата лаборатория в Гоце Делчев, намираща се на ул. Стара Планина №56 .

Днес в клиничното заведение извършва широк спектър от медицински изследвания. Предлагат се над 90 различни вида в 13 отделни категории. Това покрива около 80% от целия  наличен лабораторен сегмент.

ПРО-ЛАБ разполага с модерна апаратура, която позволява извършването на всички изследвания на място в лабораторията. Съвременната техника гарантира точни, надеждни и бързи резултати.

За здравето на пациентите на центъра се грижат професионален екип от лекари, медицински сестри и лаборанти, с дългогодишен опит в сферата.

Медико-диагностична лаборатория „Кандиларов“

Друга медико-диагностична лаборатория в Гоце Делчев е „Кандиларов“. Тя се намира на бул. Гоце Делчев № 22. През годините работа, веригата се е утвърдила като една от най-големи и предпочитани частни лаборатории в България.

Центърът извършва голямо разнообразие от различни качествени и количествени изследвания във всички области на медицината.

СМДЛ „Лабдерма“

Самостоятелна медико-диагностична лаборатория „Лабдерма“ е частна лаборатория в Гоце Делчев, с адрес ул. Одрин №11. Центърът отваря врати през 2003 г.

СМДЛ „Лабдерма“ осъществява извънболнична медицинска помощ. Екипът обслужва пациентите като извършва разнообразни специализирани медицински изследвания.

Медико-диагностична лаборатория „Рамус“

Медико-диагностичен център „Рамус“ разполага със собствена манипулационна в гр. Гоце Делчев, която е разположена на ул. Скопие №13.

„Рамус“ също предлага широк спектър от изследвания, но центърът в Гоце Делчев извършва само определени манипулации на място. Останалите проби се изпращат за диагностика в централните лаборатории в страната. Това се практикува поради липса на апаратура в съответния филиал.  

Всички лаборатории в Гоце Делчев работят със сключен договор с Националната здравно осигурителна каса. Гражданите могат да доверят здравето си доказаните специалисти в медико-диагностичните центрова в града.