В очакване на Коледа!

В очакване на Коледа и Новата 2023 г. Община Гоце Делчев са организирали редица празнични събития през месец Декември.
В очакване на Коледа!

С идването на месец Декември, започват вълненията и трескавите подготовки за наближаващите светли празници. Община Гоце Делчев за поредна година се е погрижила за Коледното настроение на жителите на града и е подготвила пъстра празнична програма, която да зарадва и малки, и големи.

По традиция в началото не месец Декември, в гр. Гоце Делчев се палят Коледната елха и новогодишните светлини на града. Тази година с ще отбележим това събитие с весела програма със специалното участие на деца от детските градини в общината и детските школи към Народно Читалище „Просвета 1865“.

Коледните лампички на елхата ще бъдат запалени на 6-ти Декември (вторник) от 17:00 ч. на пл. „Гоце Делчев“.

В очакване на Коледа!

За да допълнят Коледното настроение, Община Гоце Делчев, заедно с „Местна инициативна група Гоце Делчев – Гърмен – Хаджидимово“ организират изложение на локални производители, занаятчии и представители на местната общност. Участниците ще имат възможността да представят своите продукти и изделия на широката общественост.

Събитието ще се проведе в период 16-ти – 23-ти Декември на територията на ул. „Търговска“, в областта на Попската градина в Центъра на града. През тази една седмица жителите на общината ще се радват на огромно разнообразие от сувенири, ръчно изработени подаръци, местна продукция и деликатеси, сладкиши, лакомства, захарни изкушения, греяно вино и много други продукти.

Доброто настроение на посетителите на изложението ще бъде подсигурено с различни увеселителни инициативи.

Заповядайте! Нека заедно посрещнем една магична Коледа и прекрасна Нова Година!

В очакване на Коледа!