Дентална клиника Family Dental Care - зъболекар в Гоце Делчев

дентална клиника family dental care зъболекар гоце делчев

Описание

Family Dental Care е дентална клиника в гр. Гоце Делчев. FDC е вашият семеен зъболекар в Гоце Делчев. Доказаните специалисти полагат качествени грижи за устната хигиена на малки и големи. Клиниката обединява в себе си професионализъм, качествено обслужване и приятелски съвети. 

Адрес

Денталната клиника се намира в сърцето на Гоце Делчев – на ул. Иван Вазов 4 

Уебсайт

зъболекар в Гоце Делчев - д-р Чернева и д-р Михайлов

Family Dental Care зъболекари

В Дентална клиника Family Dental Care ще ви посрещнат млади, грижовни и усмихнати стоматолози – д-р Глория Чернева и д-р Асен Михайлов. 

Д-р Глория Чернева  ще се погрижи за здравите зъбки на вашите деца, а Д-р Асен Михайлов отговаря за устната хигиена на възрастните. 

Дентална клиника - зъболекар в гоце делчева

Дентална клиника Family Dental Care

Дентална клиника Family Dental Care е позиционирана в Гоце Делчев и отговаря на нуждите на пациентите с модерна апаратура, консумативи от доказани производители и грижовно отношение към пациентите.

стоматологични услуги в гоце делчев

Стоматологични услуги

Family Dental Care е вашият семеен зъболекар в Гоце Делчев. Денталната клиника предлага цялостна грижа за устната хигиена за малки и големи.

Стоматологичните услуги варират от лечение на кариеси, ортоднтия, имплантология и орална хирургия, до естетична грижа и стоматология за перфектен външен вид. 

запазване на час - дентална клиника

Запазване на час

Всеки пациент в Гоце Делчев и региона, може да запише час за преглед при д-р Чернева и д-р Михайлов онлайн през уебсайта на Family Dental Care.