Аптеки "Авицена"

Аптеки Авицена

Описание

Аптеки „Авицена“ са верига аптеки в гр. Гоце Делчев и региона с над 15 години опит в сферата на аптечната грижа. Фармацевтите в аптеки „Авицена“ се грижат за нуждите на жителите на гр. Гоце Делчев, гр. Хаджидимово и с. Мусомища и региона. 

Адрес

Аптеки „Авицена“ разполагат в 3 обект на територията на Гоце Делчев – ул. Генерал Ковачев №33, ул. Дунав №5 и ул. Солун №21. 

Аптека „Авицена“ ще отриете в гр. Хаджидимово на ул. Места №10 и в с. Мусомища на ул. Атанас Узунов.

Уебсайт

Авицена - надминавайте очакванията в аптечната грижа

Надминавайки очакванията в аптечната грижа

Аптеки „Авицена“ се стремят са поддържат приятелско отношение със своите клиенти.  Екипът на „Авицена“ с ентусиазъм помага и съдейства на всеки при нужда. 

Всяка аптека в Гоце Делчев и региона е отлично заредена с всички лекарства и медикаменти, нужни за вашето лечение. Обектите на „Авицена“ разполагат с богат асортимент от медицинска козметика и грим. 

аптека гоце делчев - денонощна аптечна грижа

Денонощна аптечна грижа в Гоце Делчев

Аптека „Авицена“, намираща се на ул. Дунав №5 в гр. Гоце Делчев предлага денонощна аптечна грижа. Обектът разполага с девендинг апарат, снабден с  продукти от първа необходимост.

магистрална и фармакопейна рецептура

Магистрална и Фармакопейна рецептура

Аптеки „Авицена“ предлагат изработването на лекарства по магистрална и фармакопейна рецептура на място във всяка аптека в Гоце Делчев и региона.  

Отстъпки във всички аптеки

Отстъпки във всички аптеки "Авицена"

Всеки клиент на аптеките в Гоце Делчев, Хаджидимово и Мусомища, има възможността да получи карта за отстъпка във всички аптеки.